Font not displaying correctly

Home Forums Use Any Fonts Font not displaying correctly

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Dinesh 1 week, 1 day ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #7450 Reply

    Sinoun

    Hello,

    I installed the font and it’s working, but it doesn’t seem to be displaying correctly.

    Here is the font: http://www.1001freefonts.com/sketch_toronto.font.

    Here is where I’m displaying the font: https://zinepress.net/beta. As you can see as the logo and text “Buy and sell your zines”, I am using the font, but the lines in the font are blurred as if there aren’t any lines inside the text. I tried increasing the font size as well, but that doesn’t help at all. Am I missing something here?

    Thanks for your help!
    Sinoun

    #7460 Reply

    Dinesh
    Keymaster

    Hi Sinoun,

    I just checked the site here and it looks good to me. http://easycaptures.com/fs/uploaded/979/6187995823.jpg

    Can’t replicate the issue here.

    Thanks

    #7462 Reply

    Sinoun

    Hmm… thanks for looking into it, but it’s definitely on my end. Here’s a screenshot: http://prnt.sc/emhmil. This is on Chrome. It’s also like this on Firefox. Any thoughts on why it might look like this? I also checked on another laptop, same thing. It’s just so different than the actual font. I appreciate your insight!

    #7472 Reply

    Dinesh
    Keymaster

    Hi Sinoun,

    Which font format you are using currently ? Is it otf or woff ? Can you please delete the old one and re-upload with the another format ? Does that help ?

    I checked it here in 25 different browsers version and mostly it is issue in Chrome. https://www.browserstack.com/screenshots/63bed8d50ba92263e29005bdaa2e56df636760f0

    Thanks

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Reply To: Font not displaying correctly
Your information: