Font working for \'p\' tags on mobile but not for h1, h2, h3 etc tags?

Home Forums Use Any Fonts Font working for \'p\' tags on mobile but not for h1, h2, h3 etc tags?

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Dinesh 1 year, 3 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #4925

    Pete

    Hi, I’m using the font Compacta BT, and in the plugin if I assign the font to the p tag the font displays on my mobile device (Android) in the paragraph sectin of the blog posts, but when I assign Compacta BT to the h1, h2, h3 etc tags for the blogpost titles and subtitles it won’t display.

    The desktop version of the site uses Compacta BT for the titles of blog posts and the subtitles so I’m trying to get the mobile version consistent with that.

    How do I fix this issue?

    #4931

    Dinesh
    Keymaster

    Hi Pete,

    Sorry for the delay in reply here. We had some forum issue and our notification system was not working.

    To check this issue in detials, can you please kindly send us your site url ?

    Thanks

    #4960

    Pete

    Hi Dinesh, my site url is: http://thedailyinternets.com/

    And here is a screen shot of the wrong font displaying on my android device: http://imgur.com/VNzp2bz

    Let me know what you think is the problem.

    Thanks in advance,

    Pete

    #4961

    Dinesh
    Keymaster

    Hi Pete,

    Please use this in your custom element box and assign font to it. It should fix your issue.

    h1 a
    h2 a
    h3 a

    Thanks

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Font working for \'p\' tags on mobile but not for h1, h2, h3 etc tags?’ is closed to new replies.