Fonts dont appear on editor

Home Forums Use Any Fonts Fonts dont appear on editor

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  FED 2 weeks, 2 days ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #7302 Reply

    Carolina

    Hi, API Key is working OK, fonts are uploaded but they dont appear in the editor. Help?

    #7317 Reply

    Dinesh
    Keymaster

    Hi Carolina,

    Can you please check this snapshot https://s.w.org/plugins/use-any-font/screenshot-4.png?r=1611372 ?

    Hope this helps.

    Thanks

    #7324 Reply

    Carolina

    Yeah I did.. still not working

    #7325 Reply

    Carolina

    …. Seriously. I tried everything .. Help? Or either is there away to get my money back cause is NOT working.

    #7328 Reply

    Dinesh
    Keymaster

    Hi Carolina,

    Please kindly send us your wp-admin details at dnesscarkey (AATT) gmail (DOT) com. We will try to find the issue and fix it. If the above the screenshot doesn’t help then there is chance that you are not using the Default wordpress editor. May be you are using some sort of visual editor ? In that case, those editor have custom coded font list and we can’t send fonts there. So you need to assign using our font assign section.

    If you don’t wish to send your wp-admin details for us then please kindly send your API key in the email for refund and we will process it.

    Thanks

    #7334 Reply

    FED

    Thanks. I was thinking what’s wrong. 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
Reply To: Fonts dont appear on editor
Your information: