fonts for blockquote not displaying

Home Forums Use Any Fonts fonts for blockquote not displaying

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  Dinesh 11 months, 1 week ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #5220

    jovh

    I have set an uploaded font (that’s working for <h1>) for

    and it’s not displaying ? Any idea what could happen ?

    vbr

    jo

    #5223

    jovh

    Maybe my question was/is not clear – I have installed a font on h1 that works fine.
    But on blockquote it doesn’t – any idea ?

    jo

    #5226

    Dinesh
    Keymaster

    Hi Jovh,

    Have you assigned the font to blockquote ? If you have assigned and it is still not working, please kindly send me your site url. I will check it here and let you know.

    Thanks

    #5229

    jovh

    Hello Dinesh,

    I have assigned it and it’s not displaying…
    You can find a blockquote at the bottom of this page : http://ibeaken.com/en/frontpage/visitor-engagement-and-activation-platform/

    vbr

    jo

    #5244

    Dinesh
    Keymaster

    Hi Jovh,

    Sorry for the delay. I missed this forum topic.

    Since you have set p inside blockquote the font is not assign there yet. So please use blockquote p in custom element box and assign font to it.

    This should fix your issue.

    Thanks

    #5262

    jovh

    Tnx – that worked !!

    #5263

    Dinesh
    Keymaster

    Glad it is working for you.

    If you have a few mins for us, can you please write us a review for our plugin at https://wordpress.org/support/view/plugin-reviews/use-any-font?filter=5 ? This will help us grow and makes easier for others to decide to use the plugin.

    Thanks

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘fonts for blockquote not displaying’ is closed to new replies.