Fonts not working after update

Home Forums Use Any Fonts Fonts not working after update

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Dinesh 11 months, 1 week ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #5667

    Shannon

    Hi! I updated wordpress and now the plugin isn’t working. I have de and re-activated several times and even restored the site with backup. Use Any Font still isn’t working. Please advise ASAP because this is our business site and we get a lot of traffic on it.

    omnicreditimprovement.com

    Thanks so much!!!

    #5669

    Dinesh
    Keymaster

    Hi Shannon,

    I just checked your site here and found no issue at all. I think the all fonts are working fine. Can you please confirm it from your end. May be it was cache issue before ?

    Thanks

    #5671

    Shannon

    I don’t think it was a cache issue before (since I cleared the cache several times), but for whatever reason it’s now working again, like you said.

    Thanks so much for your help and prompt attention! Love the plugin!!!!

    #5672

    Dinesh
    Keymaster

    Glad it is working fine now.

    Please do let us know if you have any issue.

    If you have a few mins for us, can you please write us a review for our plugin at https://wordpress.org/support/view/plugin-reviews/use-any-font?filter=5 ? This will help us grow and makes easier for others to decide to use the plugin.

    Thanks

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Fonts not working after update’ is closed to new replies.