https issue

Home Forums Use Any Fonts https issue

This topic contains 11 replies, has 2 voices, and was last updated by  JImbo 1 year, 5 months ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #2294

    CLEVERDOOR

    Hi,

    The plugin doen’t want to work properly when a ssl certificate (https) is activated.

    http://www.moncarat.com (Ok)
    https://www.moncarat.com (doesn’t work)

    Is it possible the plugin is not recognizing the https or not able to load it ?

    Thanks,

    #2298

    Dinesh
    Keymaster

    Hi,

    As a test, please open this file from FTP http://www.moncarat.com/wp-content/uploads/useanyfont/uaf.css. And please replace all http with https and save it.

    After this if it works, i will write a fix for this in upcoming release. I don’t have SSL domain here so unable to check it.

    Thanks

    #2301

    CLEVERDOOR

    Ok i’ll test and i’ll tell you as soon

    #2302

    CLEVERDOOR

    Yes it’s working !!! when we change this file with “https”
    But because of that, https is not working anymore.

    Well done,
    When will you release an update ?

    Thank you very much for your quick answer.

    CLEVERDOOR

    #2323

    Dinesh
    Keymaster

    Hi,

    I am working for the update. But waiting for some more issues to get resolved.

    May be in week or two.

    Thanks

    #2459

    CLEVERDOOR

    Yes, i’m ok with that, perfect.

    Have a nice week,

    Sincerely,

    #2796

    CLEVERDOOR

    don’t forget me please

    Sincerely,

    #2827

    CLEVERDOOR

    Hi DINESH,

    Happy new year !

    Have you think of the http issue that we talk recently ?

    Thank you for your answer,

    CLEVERDOOR

    #2897

    CLEVERDOOR

    Hi Dinesh, i’m sure you’re very busy.

    It’s has been more than a week or two since 6th december.
    Can you resolve the https issue ?

    Thanks for your answer.

    Sincerely,

    #2900

    Dinesh
    Keymaster

    Hi CLEVERDOOR,

    I am sorry to make you remind of this. But i have already updated the plugin to latest version to fix the http issue.

    Did you update to the latest version ?

    Thanks

    #3034

    Miguel Alvarez

    Hello,

    I’m having the same issue. I am using the latest version, but it does not work on SSL no matter what I try.

    Here’s a sample page:
    https://www.copywriting.com/start/
    http://www.copywriting.com/start/

    The first url doesn’t work (regular font headings)
    The second url works perfectly.

    Any ideas?

    #4804

    JImbo

    I am using the latest (full contribution) version of the plugin and can confirm this does not work. https:// works, http:// does not. If I regenerate the key with http:// it will work for that, but then no longer for https://

    Is this something you can take another look at, please? Thanks.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

The topic ‘https issue’ is closed to new replies.