Images not showing in feed

Home Forums Featured Image in RSS Feed Images not showing in feed

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Gerald Tyler 4 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #6647

    Gerald Tyler

    Sorry to be redundant with this post, but our images aren’t showing in the feed either. I have featured images set for each event. Here’s the site URL and the feed URL…

    Events


    http://kstarcountry.com/events/feed/

    We have 3 categories for our events, and want to have all three in the feed. It works with the root-level feed just fine… http://kstarcountry.com/feed (the Duck Dynasty graphic is currently the only featured image set). But it doesn’t work with /events/feed.

    I read somewhere that if I put this line of code in Functions.php or the plugin php, it should work but it doesn’t because “events” isn’t a category. We have 3 categories under Events.

    add_filter(‘events’, ‘featured_images_in_rss’, 1000, 1);

    Any ideas?

    #6651

    Dinesh
    Keymaster

    Hi Gerald,

    Does your events have images set as featured image ?

    Thanks

    #6661

    Gerald Tyler

    Yes, I mentioned that.

    #6663

    Dinesh
    Keymaster

    Hi Gerald,

    In that case, can you please send me your wp-admin details using our form here http://dineshkarki.com.np/contact . I will try to find out the issue and fix it.

    Thanks

    #6667

    Gerald Tyler

    Done. Thanks!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Images not showing in feed’ is closed to new replies.