Theme will not load

Home Forums WP Pack Theme Theme will not load

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  Dinesh 3 years, 11 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #1127

    Paul T

    I am testing this mobile theme on a couple of websites and have it working on camodevelopment.com, which was the first site I installed it on. I installed it on a second site (thewasnet.com) and it will not load either in my emulator, on a mobile device or even a desktop browser. The Any Mobile Theme Switcher is working fine. I can set other themes in it for mobile devices and they load fine. Just the WP Pack will not load. Here is a screen shot of my emulator trying to load the theme. http://thewasnet.com/wp-content/themes/wppack/images/no_load_scrnsht.png. I have modified another theme for mobile use, but I like the WP Pack theme and options plugin. Would like to purchase & use on a few sites I manage.

    Thanks, pt

    #1130

    Dinesh
    Keymaster

    Are you using cache plugin ?

    Can you send me your site url ?

    Thanks

    #1131

    Paul T

    The site URL is http://thewasnet.com. I currently have “responsive” theme loading for mobile devices. If I select WP Pack, the UI loader just sits there and spins indefinitely. Nosir, I am not using cache plugin.

    BTW, thanks for the quick response!

    #1133

    Dinesh
    Keymaster

    Did you check the theme settings as well ?  The theme comes with the plugin used to manage section for the theme.

    #1138

    Paul T

    Yes, I have it all working on another website. http://camodevelopment.com and I walked through each cfg element side by side between the two sites. camodevelopment works great, thewasnet does not. I tried just deactivating the settings plugin and reinstalling, but after reinstalling the same settings were there. I suppose it reads those from the theme and not the other way around. I’m going to try removing the folders for the theme and the config plugin and reinstall both fresh to see if that helps.

    #1139

    Paul T

    Hello,

    I got it fixed. I upgraded WP to latest version, re-installed theme & plugin and it works now. Had to have been an isse with WP version. Sorry, I don’t remeber what version it was on prior to upgrade, but it was only maybe a couple of releases back.

    #1140

    Dinesh
    Keymaster

    Great to hear that. 🙂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Theme will not load’ is closed to new replies.