UAF Not Working in New Site

Home Forums Use Any Fonts UAF Not Working in New Site

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Dinesh 3 years, 2 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #2873

    Mike Rocha

    Hi, Dinesh ~

    My name is Mike Rocha and I’m a freelance Web designer.

    I’ve successfully used your excellent plugin previously, but for some reason I can’t seem to get it to work on the new site I’ve created. I’m using WordPress v. 3.8 and the Twenty Fourteen theme. Using the API key I used previously.

    When I check the files, I see that a uaf.css file has been created in a css folder within a useanyfont folder, which is in the uploads folder. There’s also an admin-uaf.css file and two font files [.eot and .woff]. In addition, there’s a use-any-font folder within plugins. Within this folder there’s a css folder that contains a uaf_admin.css file.

    Comparing this with the site that’s successfully utilizing UAF [http://elizabethdobbin.com], I see that the backend structure is somewhat different. There’s no useanyfont folder. Instead, the new uaf.css file is in a css folder within the use-any-font folder, along with a uaf_admin.css file. The two font files are in the uploads folder.

    Guessing this is a new version, perhaps? Tried to move files around in order to emulate the previous structure, to no avail. Deleted everthing and reloaded the plugin.

    Hope the above isn’t ridiculously confusing. Enlightenment appreciated, when you have a moment! . . . .

    ~ s k n a h T

    e k i M ~

    #2879

    Dinesh
    Keymaster

    Hi Mike,

    I believe our folder structure is not like you explained. Can you please download the latest copy from here and tally with it ? http://wordpress.org/plugins/use-any-font/

    Thanks

    #2880

    Dinesh
    Keymaster

    Hi Mike,

    I believe our folder structure is not like you explained. Can you please download the latest copy from here and tally with it ? http://wordpress.org/plugins/use-any-font/

    Thanks

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘UAF Not Working in New Site’ is closed to new replies.