Use Any font doesn't work

Home Forums Use Any Fonts Use Any font doesn't work

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  Dinesh 7 months, 3 weeks ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #6218

    florian

    Hi all 🙂

    I bought 10 dollars for Use Any font plugin, but it doesn’t work :s

    I followed the tutorial ( download and upload font, assign to all, paragraph or h1 h2 etc… )
    My website font change, but not with the uploaded font.I tried to delette cache, disable cache plugin, disable/enable UseAnyFont plugin, without results.

    And the font field doesn’t appaers in my post editor too.

    My wordpress theme is Gonzo, and I ve the head included in my header.php

    Do you have any idea ? ( I tried with firefox, Chrome etc…)

    Regards,

    F.

    #6222

    Dinesh
    Keymaster

    Hi Florian,

    I just checked your site here http://www.bullaka.fr/ and it is giving me server not found error.

    I can check better if you can send me the site url.

    Regarding the font can you please make sure you haven’t tick the disable font list editor in wordpress option from additional settings. Also, please check this snapshot https://s.w.org/plugins/use-any-font/screenshot-4.png?r=1465207

    Thanks

    #6228

    florian

    Hey,

    it’s my current editor post :

    http://nsa37.casimages.com/img/2016/08/03/160803115439675764.jpg

    I don’t have font editor, but when I assigned the new font in UseanyFont setting, it’s doesn’t work too :s

    #6229

    florian

    and i m testing now : the site is online

    http://www.bullaka.fr

    #6234

    Dinesh
    Keymaster

    Hi Florian,

    I will avoid this thread for now as we are intouch via email ticket.

    Thanks

    #6250

    Danielle

    I am trying to use the font “Pale Blue Eyes” which I have downloaded from dafont.com.

    I have followed all the steps correctly, I am using this font for my header which is on a theme called “Mostera” from creativemarket.com.

    So – Ive uploaded Pale Blue Eyes, I have applied it to the header options… but the font I am seeing is not Pale Blue Eyes.

    What am I missing here?

    Thanks

    Danielle

    #6252

    Dinesh
    Keymaster

    Hi Danielle,

    I just checked your site here and found that the font is working fine. May be it was cache issue before.

    Can you please try now ?

    Thanks

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Use Any font doesn't work’ is closed to new replies.